USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

EROĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…

EROĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…
11-12-2013 10:27
Google News

Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu’a tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Her kesimden Tebrik ziyaretleri alan Eroğlu’nu en son Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan  ve Almus Teşkilatından 60 kişilik bir ekip ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular…

 

Ak Parti Tokat Belediye Başkan adayı Av. Eyüp Eroğlu ziyarette yaptığı konuşmasında: “İnşallah Önümüzdeki haftalarda tüm ilçe ve belde adaylarımız belli olacak bu kapsamda Ak Parti ailesi olarak; il, ilçe ve beldelerde komple bir çalışma yaparak Tokat’ımızın tamamını Ak Belediyecilikle tanıştırmaya talibiz. 2014 yerel seçimlerinde Başbakanımız ince eleyip sık dokuyor, kim bir oy fazla alacaksa o adayı tercih ediyor.  Bizlerde bunun bilincinde olup, gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız, Tokat’ımızı karış karış gezip, halkın istek ve taleplerini alacağız. Dedi.  Ayrıca Eroğlu, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

 

Daha sonra Ak Parti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör ve Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, Eroğlu’na bu güne kadar yapmış olduğu Teşkilat çalışmaları adına teşekkür ederek birer plaket takdim ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ